Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Continuand sa utilizati site-ul nostru, acceptati si sunteti de acord cu Termenii, conditiile si Politica de confidentialitate.
Accepta

Daca doresti sa schimbi sau sa returnezi un produs este necesar sa ne comunici explicit aceasta intentie. 

Orice solicitare de aceasta natura se va trimite EXCLUSIV pe e-mail [email protected]

ATENTIE!  Solicitarea se va face exclusiv prin e-mail [email protected] prin mentiunea numarului de comanda si numele dumneavoastra.  Solicitarea facuta prin Facebook, Whatsapp, Instagram, mesaje sau convorbiri telefonice sunt excluse de la aceasta procedura si nu se vor lua in calcul. Atentie! Chiar si pentru o comanda telefonica este necesar sa se trimita o solicitare pe mail

In cazul in care nu aveti acces la mail puteti anunta returul prin contul de client, detalii comanda, adauga mesaj. In mesaj va rugam sa treceti detaliile din formularul de retur. 

Model de formular de retragere din contract in conformitate cu dispozitiile Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumaatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
“  Catre : STAR RAL SRL, RO134074490
-Vă informez/Vă informam  prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse :
- Comandate la data............................./primite la data........................
- Numele Clientului:..............................................................................
- Adresa Clientului:................................................................................
-Numarul de telefon...............................................................................
- Semnatura Clientului (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)
- Data
Acest formular trebuie trimis pe adresa de mail [email protected] sau in termen de 14 zile de la primirea produselor. Atentie! Ziua cu numarul 14 este ultima zi, ziua numarul 1 este ziua cand s-a primit comanda.