20% reducere Pantofi cod: HEELS20 / 30% reducere Categoria Casual cod: CASUAL30 / Transport gratuit Categoria Wedding&Party cod: FREESHIP / 15% reducere Categoria Sandale cod: SAVE15
20% reducere Pantofi cod: HEELS20 / 30% reducere Categoria Casual cod: CASUAL30 / Transport gratuit Categoria Wedding&Party cod: FREESHIP / 15% reducere Categoria Sandale cod: SAVE15
0
×

Pantofi Joanna Roz

549,00 lei (cu TVA)

Detalii:

 • Exterior din piele roz;
 • Captuseala din piele naturala;
 • Talpa tunit;
 • Varf ascutit;
 • Toc stiletto aproximativ 10cm

Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal

Citeste mai departeArata mai putin
Nu stii ce marime ti se potriveste? Consulta
ghidul de marimi

Mamzelle.ro foloseste calapoade fabricate in Italia, marimile respecta sistemul de marimi Italian. Marimile pot varia usor in functie de model si calapod (Ghetele de iarna Emma, Dennis si Artemis, Alexis prezinta un calapod mai lejer).

Tutorial video ghid de masurare


Ghid lungime marime Bocanci:

 • 34: 23 cm
 • 35: 23.4cm
 • 36: 24.1cm
 • 37: 24.8cm
 • 38: 25.5cm
 • 39: 26.9cm
 • 40: 27.6cm

Ghid lungime Pantofi, Sandale, Cizme, Botine, Casual, Balerini.

 • 34: 22 cm
 • 35: 22.5cm
 • 36: 23.3cm
 • 37: 24 cm
 • 38: 24.6cm
 • 39: 25.5cm
 • 40: 26cm

Latimea produselor este sandard.

Nota: La comanda se poate realiza si marimea 33. Gravarea pe talpa va fi cu numarul 34.


Inaltime toc

Inaltimea tocului in numar de cm este stabilita la inaltimea pt marimea 37, dimensiunile acestuia cresc sau scad in mod natural cu 2-3 milimetrii in functie de marime. Pentru marimea 34 tocul va avea o inaltime mai mica iar pentru 40 o inaltime mai mare.


Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime intre picioare, picior lat sau picior ingust, mont).


ATENTIE! Necomunicare privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.


Va rugam sa tineti cont ca toate produse mamzelle sunt personalizate si realizate la comandă, dupa specificatiile configurate de tine: culoare, tip de piele si toc, prin urmare clientul este pe deplin responsabil de imaginea produsului final.

Vă rugăm să rețineți că produsele realizate la comandă, dupa specificatiile cerute de consumator si personalizate in mod clar (culoare si tip de piele, toc, captuseala) nu pot fi returnate:

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Pentru ca ne dorim sa fiți pe deplin mulțumită de produsele Mamzelle.ro, în unele cazuri, vom face modificări la același produs, dacă se va permite.

Echipa Mamzelle.ro va face tot posibilul sa rezolve solicitarea dumeavoastra.


MARIME NEPOTRIVITA

In cazul in care produsul nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic sau alt model.

Clientul are obligatia sa ne comunice eventualele particularitati ale piciorului in sectiunea "Observatii" (diferenta de marime stang/drept, picior lat sau picior ingust, mont).


ATENTIE! Necomunicarea privind aceste particularitati aduce la nulitatea solicitarii de retur privind aceste aspecte.

Clientul va trimite un e-mail contactmamzelle@gmail.com prin care va specifica numarul comenzii, produsul achizitionat si marimea pe care o doreste, aceasta poate sa fie in plus sau in minus.


ATENTIE! Returul pentru inlocuirea marimii este posibil o singura data si pentru un singur produs.

Pentru aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor.

Daca doriti inlocuirea marimii va rugam sa ne anuntati in termen de 3 zile de la receptia produsului pe adresa de e-mail contactmamzelle@gmail.com.

Daca sesizarea privind marimea nepotrivita se va face dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

In anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).


ATENTIE! Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate din sectiunea “REDUCERI”. Totusi, in cazul care produsul nu va este potrivit ca si marime Echipa Mamzelle.ro va incerca sa va schimbe produsul cu un altul dar tot din sectiunea “REDUCERI”.


ATENTIE! Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita


Recomandarea noastra este sa comandati marimea pe care o purtati in mod obisnuit. Pentru orice informatie ne puteti contacta pe contactmamzelle@gmail.com.

Marime:
In stoc
Ai nevoie de ajutor? Ne poți contacta la +40 725 909 556
Detalii produs
Produse similare
copy of Sandale Loly Roz Pal - 5 Sandale Loly Roz Pal - 1 copy of Sandale Loly Roz Pal - 5
NOU
-200,00 lei
Oferta speciala limitata
Lichidare de stoc
499,00 lei 299,00 lei
Detalii: Exterior din piele roz pal, bareta cristale multicolore; Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf rotund; Toc stiletto aproximativ 10cm Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal
Sandale Candice Velur Roz Deschis - 6 Sandale Candice Velur Roz Deschis - 1 Sandale Candice Velur Roz Deschis - 6
NOU
-200,00 lei
Oferta speciala limitata
Lichidare de stoc
549,00 lei 349,00 lei
Detalii: Exterior din piele velur roz deschis, bareta glitter alb; Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf rotund; Toc stiletto aproximativ 11cm, platforma 1cm; Marime pe marime, alege marimea ta pe care o...
Pantofi Butterfly - 1 Pantofi Butterfly - 2 Pantofi Butterfly - 1
NOU
-250,00 lei
Stoc epuizat
Oferta speciala limitata
Pantofi
499,00 lei 249,00 lei
Detalii: Exterior din piele velur nude; Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf ascutit; Toc dreptunghiular aproximativ 5cm Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal
Sandale Tessa Nude - 4 Sandale Tessa Nude - 1 Sandale Tessa Nude - 4
NOU
-200,00 lei
Oferta speciala limitata
Lichidare de stoc
499,00 lei 299,00 lei
Detalii: Exterior din piele nude Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf rotund; Toc stiletto aproximativ 10cm Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal
Papuci Lauren Sarpe Mov - 3 Papuci Lauren Sarpe Mov - 1 Papuci Lauren Sarpe Mov - 3
NOU
-200,00 lei
Oferta speciala limitata
Lichidare de stoc
499,00 lei 299,00 lei
Detalii: Exterior din piele sarpe mov ; Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf rotund; Toc stiletto aproximativ 10cm; Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal
Vizualizate recent
Lichidare de stoc
549,00 lei
Detalii: Exterior din piele roz; Captuseala din piele naturala; Talpa tunit; Varf ascutit; Toc stiletto aproximativ 10cm Marime pe marime, alege marimea ta pe care o porti in mod normal

Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare