0

Metode de plata

Mamzelle.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 • Plata in sistem ramburs
  Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

 • Transfer bancar (ordin de plata)
  Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

  Puteti plati prin ordin de plata (OP) in baza facturii proforme emise automat deMamzelle .ro odata cu selectarea acestei modalitati de plata. Plata se va face in contul mentionat mai jos. Pentru a demonstra efectuarea platii, scanati Ordinul de plata si trimiteti-l pe adresa de e-mail contact@mamzelle.ro. Livrarea produselor se face dupa intrarea banilor in cont.

  Datele firmei sunt:
  SC STAR RAL SRL
  J40/5212/30.04.2004; CUI: RO16291208

  Banca Transilvania - Șoseaua Olteniței 50, București 400027; Cont IBAN: RO16 BTRL RONC RT02 5251 5201

 • Plata online prin card bancar
  Puteti plati online pe Mamzelle.ro in momentul plasarii comenzii prin intermediul unui card valid de credit sau de debit. Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt emise sub siglele Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro.
  Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului dumneavoastra nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Mamzelle.ro foloseste ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Procesarea datelor cardului dumneavoastra se face in mod exclusiv pe serverele NETOPIA mobilPay. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca Mamzelle.
  Pentru efectuarea platii va trebui sa introduceti numarul cardului dumneavoastra, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiati de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar, gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.
  Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii dvs, indiferent de moneda in care veti lansa comanda sau de contul din care faceti plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare
Meniu

Creeaza-ti un cont pentru a adauga produse in Favorite.

Autentificare